hits

En helt fantastisk hagefest dere virkelig burde dra på neste år!

Lørdag var jeg på hagefest på Løkken i Tønsberg, og jeg er storlig imponert. De satset stort, initiativtakerne til den nystartede Hagefesten på Løkken i Tønsberg. Over 50 arrangement med over 40 forfattere.

storscenenAlt foregikk fordelt på fire forskjellige scener, med blant annet diskusjoner, debatter, opplesninger, bokbad.

Foto Kristin Remøe
Selv deltok jeg på tre av arrangementene. Dette over her var på Skråscenen, der vi snakket om Vestfoldlitteratur.

sarah og kari på stuntscenen
Og det var ikke bare jeg som var imponert. I naturskjønne omgivelser og med værgudene på riktig side, så ble storsatsingen belønnet med både godt besøk og utallige positive tilbakemeldinger. Når man ruslet rundt på de grønne plenene utenfor det historiske Løkken-huset, så var det ikke tvil om at dette var en satsing det ble satt pris på, både av publikum, forfattere og forlagsfolk.

Foto: Rolf Mollvik
Dette bildet  er fra storscenen, der jeg er ordstyrer for Arve Juritzen, Sarah Natasha Melby, Kari Marstein og Tom Egeland. Temaet var hvor bokverdenen går videre etter Capitanas inntog og med Amazon lurende i kulissene. Vi fant vel ikke helt løsningen, men litt temperatur ble det:-)
Her ser dere Jørgen Brekke, Lene Lauritsen Kjølner, Trude Teige og Arve Juritzen på samme scene. temaet her var blod og vold i krimlitteraturen...

Foto: Line Emilie Gjørtz-Larsen
Forlaget mitt var også godt representert. Her er vi tilbake på skråscenen, der Frode Eie Larsen, Elin Dahling og Jan-Robert Henrixen presenterer bøkene sine.

debutanter løkken
Jeg håper dette er starten på en flott tradisjon og at jeg ser mange av dere der neste år!

 

 

 

 

 

 

 

 

4 kommentarer

frodith

28.08.2018 kl.21:09

Sikkert gøy der, og spesielt om man er forfatter kanskje? :-)

Myriam

29.08.2018 kl.08:07

frodith: Ja. Eller leser:-)

HeidiElise

29.08.2018 kl.08:22

Sikkert spennende å være med der, gøy! :)

Men trodde det var bare innbudte som fikk komme dit jeg?

Ha en fin dag! <3

Myriam

06.09.2018 kl.22:12

HeidiElise: Nei, absolutt ikke. Det var åpent for alle. Det er den Aschehoug har i Oslo som bare er for spesielt interesserte.

Skriv en ny kommentar

Myriam

Myriam

55, Larvik

Jeg er forfatter, forlegger, frilans-journalist og selger. Interessert i bøker og foto. Politikk og samfunn. Interiør og reiser. Har stor sans for ironi, liten sans for mobbing.................................................................................................... Her inne vil jeg skrive om mye og mangt, kanskje dele noen tekster, helt sikkert irritere eller glede meg over ting. Jeg vil skrive om egne bøker, forlagets bøker og andre forlags bøker. Jeg kommer allikevel ikke til å være noen seriøs forlagsperson her inne, jeg kommer til å være meg. Ei ganske vanlig dame som er over midtveis av livet, og forhåpentligvis derfor kan ha noe fornuftig å komme med innimellom. Liker humor og selvironi, gjerne blandet med alvor. For: fritt etter Piet Hein: Den som kun tar spøk for spøk og alvor kun alvorlig; Han og hun har faktisk fattet begge deler dårlig ............................................................................... Også bør du nok få en liten advarsel: Som forfattere flest synes jeg det er synd å ødelegge en god historie med fakta, Når det gjelder det jeg skriver her inne, kan du derfor sette komma hvor du vil: Jeg lyver ikke stol på meg.

Kategorier

Arkiv