hits

Når solen skinner og du bare vil skrive ...

Siden solen skinner og jeg vet at jeg har mange skrivende som følger bloggen min, skal jeg denne gangen komme med et tips til hvordan man både kan nyte solen og skrive samtidig. Dette PC-teltet ser muligens litt teit ut, men det fungerer aldeles utmerket. Min neste bok, Stella Polaris, er straks i mål. Samtidig som jeg får frisk luft og er i ferd med å bli brun. Det siste takket være dette pc-teltet. Det første takket være en livlig fantasi som er like aktiv, uansett vær. :-)

Tipset fikk jeg av en tidligere alltid blek, nå mistenkelig brun ungdom, så det ryktes at skjermen fungerer like godt til spille under, som til skriving. Men jeg må samtidig komme med en ørliten advarsel. Det er lett å glemme tiden når man er i flyt, klokka flyr når man er opptatt med viktige ting som alkoholmisbruk, kidnapping og spennende måter å drepe folk på. Så husk solkrem...

Illustrasjonsfoto ... sier vi.
Illustrasjonsfoto, kjøpt hos dum,dummere,dummest.com :-)

 

Solkrem finner du i en butikk nær deg. Solskjermen kjøpte jeg hos Scandinavianphoto.no Søk på solskjerm, så dukker den opp. ( Og nei, jeg har dessverre ingen rabattkode å dele med dere, siden dette innlegget - og heller ingen av de andre innleggene på bloggen min - er sponset med en eneste krone.)

Bare ment som et godt tips, altså. Eller rettere sagt, to. Solskjerm. OG solkrem :-) 

***

#solskjerm #solkrem #scandinavianphoto.no #nybok #stellapolaris #godttips #selvironi

4 kommentarer

frodith

14.07.2018 kl.20:16

For en smart løsning :-) Men også løsningen med SOLKREM ja, lure greier det også, når skrivekrampa tar tak :-D

Myriam

14.07.2018 kl.20:29

frodith: Jepp, den fungerer kjempebra!

Vanessa

14.07.2018 kl.20:40

Kis deg masse ☺️

Myriam

19.07.2018 kl.17:33

hektapainterior: Ja, jeg gjør det:-)

Skriv en ny kommentar

Myriam

Myriam

55, Larvik

Jeg er forfatter, forlegger, frilans-journalist og selger. Interessert i bøker og foto. Politikk og samfunn. Interiør og reiser. Har stor sans for ironi, liten sans for mobbing.................................................................................................... Her inne vil jeg skrive om mye og mangt, kanskje dele noen tekster, helt sikkert irritere eller glede meg over ting. Jeg vil skrive om egne bøker, forlagets bøker og andre forlags bøker. Jeg kommer allikevel ikke til å være noen seriøs forlagsperson her inne, jeg kommer til å være meg. Ei ganske vanlig dame som er over midtveis av livet, og forhåpentligvis derfor kan ha noe fornuftig å komme med innimellom. Liker humor og selvironi, gjerne blandet med alvor. For: fritt etter Piet Hein: Den som kun tar spøk for spøk og alvor kun alvorlig; Han og hun har faktisk fattet begge deler dårlig ............................................................................... Også bør du nok få en liten advarsel: Som forfattere flest synes jeg det er synd å ødelegge en god historie med fakta, Når det gjelder det jeg skriver her inne, kan du derfor sette komma hvor du vil: Jeg lyver ikke stol på meg.

Kategorier

Arkiv