hits

Jeg har forlovet meg ...

I dag er jeg både lettet, og litt lei meg. Lettet på egne vegne over endelig å ha tatt en avgjørelse, litt lei meg på grunn av alle dere som allerede har forhåndbestilt eller sagt dere venter på den neste boka mi. Stella Polaris. Jeg hadde jo forespeilet dere at den skulle komme til høsten, og jeg liker å stå for det jeg sier. Men nå blir det ikke slik.

Høsten blir først og fremst for travel, det kommer tjue bøker på forlaget jeg driver, og vi kommer til å være færre folk til å drifte det. Det betyr at jeg må gjøre mer selv. Dersom jeg hadde sluppet Stella Polaris ut i verden da, så måtte den greid seg omtrent på egenhånd, og i dagens bokmarked betyr nok det at den ikke hadde greid seg særlig bra. Jeg synes den fortjener bedre, jeg vil gjerne ha tid til å følge den en stund, der ute hos bokhandlere og lesere. Jeg oppdaget jo i fjor at jeg faktisk synes signeringer er gøy:-)

Hvis Stella Polaris hadde kommet til høsten, ville det også bety at jeg hadde hatt mindre tid til de rundt tjue bøkene som kommer ut på forlaget mitt før jul. Det ville vært feil, for de både fortjener og trenger all den oppmerksomhet de kan få.

I tillegg er Stella Polaris rett og slett ikke ferdig nok. Jeg er (nesten, aldri mer enn nesten) strålende fornøyd med den første halvdelen, men deretter er det fremdeles noe som skurrer. Litt med plottet, litt med motivasjonen, litt med språket. Ikke store ting, ikke ting som jeg tror er vanskelige å rette, men nok til at det fortjener en grundig gjennomgang eller to til. Det skal jeg bruke sommerferien til, og jeg gleder meg!

Jeg gleder meg virkelig til å gå de siste rundene som skal gjøre Stella Polaris så bra den overhode kan bli, før jeg slipper den ut til dere påske eller vår neste år. Slik at jeg blir like nesten-strålende fornøyd med siste halvdel, som jeg er med den første. Da blir det nemlig - hvis det er lov å si / mene / tenke det selv - en veldig god bok :-)

Så får jeg håpe dere har tålmodighet til å vente. Dere vet, den som venter på noe godt ? :-)

Stella Polaris - foreløpig cover
Stella Polaris - foreløpig cover

PS. Liker dere coveret?

Det er laget av dyktige Trygve Skogrand hos Passion&Prose. Det kan bli endret, så jeg skal ikke forlove meg på ny, det er ikke sikkert dette er den endelige varianten. Men jeg synes det er stilig :-)

 

9 kommentarer

deveny

20.06.2018 kl.13:14

Sånt skjer

Ei_heks

20.06.2018 kl.14:00

Selvfølgelig venter vi! I spenning. Og da kan vi kanskje glede oss over den til jul? ;)

Myriam

20.06.2018 kl.22:36

Ei_heks: Blir nok ikke før neste år, tidligst påske:-)

Mariann

20.06.2018 kl.17:32

Liker coveret veldig godt, men det var med første øyekast litt vanskelig å se hva det var siden lyset på en måte kom inn på en rar måte, litt vansker med å se om det er hår eller noe annet .

trenger du flere prøvelesere, så bare si fra, så stiller jeg :)

Myriam

20.06.2018 kl.22:36

Mariann: Takk, det kan hende jeg roper:-)

frodith

20.06.2018 kl.21:37

Lurt å bruke den tiden som kreves :-)

Myriam

20.06.2018 kl.22:35

frodith: Ja, det er det jeg også tror:-)

Ei_heks

21.06.2018 kl.12:16

Så nå at det var det du skrev. Tror hjernen min smeltet i varmen og så har den ikke hatt tid til å bli seg selv igjen ennå. ;)

Uansett gleder jeg meg veldig!

Myriam

25.06.2018 kl.23:25

Ei_heks: :-) Så bra! :-)

Skriv en ny kommentar

Myriam

Myriam

55, Larvik

Jeg er forfatter, forlegger, frilans-journalist og selger. Interessert i bøker og foto. Politikk og samfunn. Interiør og reiser. Har stor sans for ironi, liten sans for mobbing.................................................................................................... Her inne vil jeg skrive om mye og mangt, kanskje dele noen tekster, helt sikkert irritere eller glede meg over ting. Jeg vil skrive om egne bøker, forlagets bøker og andre forlags bøker. Jeg kommer allikevel ikke til å være noen seriøs forlagsperson her inne, jeg kommer til å være meg. Ei ganske vanlig dame som er over midtveis av livet, og forhåpentligvis derfor kan ha noe fornuftig å komme med innimellom. Liker humor og selvironi, gjerne blandet med alvor. For: fritt etter Piet Hein: Den som kun tar spøk for spøk og alvor kun alvorlig; Han og hun har faktisk fattet begge deler dårlig ............................................................................... Også bør du nok få en liten advarsel: Som forfattere flest synes jeg det er synd å ødelegge en god historie med fakta, Når det gjelder det jeg skriver her inne, kan du derfor sette komma hvor du vil: Jeg lyver ikke stol på meg.

Kategorier

Arkiv