hits

Det sies at man alltid husker første gangen ...

Det sies at man alltid husker første gangen, og i såfall kommer jeg til å huske denne listen ganske lenge;

toppliste notabene

Det er første gangen en av bøkene mine er med på noen av Bokhandlerkjedenes lister, så det å se Lille Linerle toppe Notabenes pocketliste er både veldig gøy og nesten surrealistisk. Så får jeg bare håpe at de fleste av de nye leserne liker Linerla mi 🙂

#gladforfatter

4 kommentarer

Så kjempegøy da! Mulig jeg må alvorlig vurdere å få tak i meg noen av bøkene dine f.eks. "Lille linerle" som lesestoff i sommer :)

Ønsker deg en kjempefin onsdag :)

Purr, purr, fra Toril og kattene

Myriam

23.05.2018 kl.13:46

Toril sin hverdag med musikken: Hehe, det synes jeg absolutt du skal gjøre :-) En flott onsdag til deg også!

deveny

23.05.2018 kl.15:31

gratulerer

Myriam

27.05.2018 kl.01:08

deveny: Takk:-)

Skriv en ny kommentar

Myriam

Myriam

55, Larvik

Jeg er forfatter, forlegger, frilans-journalist og selger. Interessert i bøker og foto. Politikk og samfunn. Interiør og reiser. Har stor sans for ironi, liten sans for mobbing.................................................................................................... Her inne vil jeg skrive om mye og mangt, kanskje dele noen tekster, helt sikkert irritere eller glede meg over ting. Jeg vil skrive om egne bøker, forlagets bøker og andre forlags bøker. Jeg kommer allikevel ikke til å være noen seriøs forlagsperson her inne, jeg kommer til å være meg. Ei ganske vanlig dame som er over midtveis av livet, og forhåpentligvis derfor kan ha noe fornuftig å komme med innimellom. Liker humor og selvironi, gjerne blandet med alvor. For: fritt etter Piet Hein: Den som kun tar spøk for spøk og alvor kun alvorlig; Han og hun har faktisk fattet begge deler dårlig ............................................................................... Også bør du nok få en liten advarsel: Som forfattere flest synes jeg det er synd å ødelegge en god historie med fakta, Når det gjelder det jeg skriver her inne, kan du derfor sette komma hvor du vil: Jeg lyver ikke stol på meg.

Kategorier

Arkiv