hits

Photosession med Hjemmet

18. mai fikk jeg besøk av Gunn Gravdal Elton fra ukebladet Hjemmet, som skal lage en sak om ansiktsblindheten min. Etter et veldig hyggelig intervju, var det tid for det jeg alltid synes er temmelig anstrengende. Fotografering.

myriam hjemmet 10

Foto: Gunn Gravdal Elton

Jeg trives langt bedre bak kamera enn foran, og 18. mai er kanskje ikke den smarteste dagen å stille til fotografering. Takket være en dyktig, tålmodig og ikke minst veldig hyggelig journalist / fotograf, ble det allikevel en rekke bilder jeg likte utav det. Og best av alt: Nå trenger jeg ikke å ta nye bilder når den nye boken min kommer :-) 

myriam hjemmet 9

Foto: Gunn Gravdal Elton

Du kan se flere av bildene her: https://bjerkli.wordpress.com/category/kontakt-presse-info/

myriam hjemmet 31

Foto: Gunn Gravdal Elton

6 kommentarer

solliv

21.05.2018 kl.20:45

Så fine bilder av deg, gleder meg til den nye boka :-)

Myriam

22.05.2018 kl.23:23

solliv: Tusen takk :-)

deveny

22.05.2018 kl.07:22

Fine bilder :-)

Myriam

22.05.2018 kl.23:22

deveny: Tusen takk:-)

HeidiElise

22.05.2018 kl.15:34

Flotte bilder av deg. Du er virkelig en flott dame! <3

Gleder meg til boka kommer. :)

Myriam

22.05.2018 kl.23:22

HeidiElise: Tusen takk, så hyggelig sagt av deg:-)

Skriv en ny kommentar

Myriam

Myriam

55, Larvik

Jeg er forfatter, forlegger, frilans-journalist og selger. Interessert i bøker og foto. Politikk og samfunn. Interiør og reiser. Har stor sans for ironi, liten sans for mobbing.................................................................................................... Her inne vil jeg skrive om mye og mangt, kanskje dele noen tekster, helt sikkert irritere eller glede meg over ting. Jeg vil skrive om egne bøker, forlagets bøker og andre forlags bøker. Jeg kommer allikevel ikke til å være noen seriøs forlagsperson her inne, jeg kommer til å være meg. Ei ganske vanlig dame som er over midtveis av livet, og forhåpentligvis derfor kan ha noe fornuftig å komme med innimellom. Liker humor og selvironi, gjerne blandet med alvor. For: fritt etter Piet Hein: Den som kun tar spøk for spøk og alvor kun alvorlig; Han og hun har faktisk fattet begge deler dårlig ............................................................................... Også bør du nok få en liten advarsel: Som forfattere flest synes jeg det er synd å ødelegge en god historie med fakta, Når det gjelder det jeg skriver her inne, kan du derfor sette komma hvor du vil: Jeg lyver ikke stol på meg.

Kategorier

Arkiv