hits

Er du forfatter / seriøs skrivende i Vestfold eller Telemark?

Savner du et fellesskap? Lurer du på hva som skjer for skrivende i de to fylkene? Er du nysgjerrig på hva det nyopprettede Forfatterforbundet bedriver?

Da er du hjertelig velkommen til åpent møte på Forlagshuset i Vestfold onsdag 9.5 kl. 18.00.

Les mer i Østlandsposten her: https://www.op.no/kultur/litteratur/boker/det-nye-forfatterforbundet-samler-vestfold-og-telemarks-forfattere-i-larvik/s/5-36-567760

***

#forfattertreff #forfatterforbundet #forlagshusetivestfold

2 kommentarer

Deveny

06.05.2018 kl.21:19

Så kult 😊

Myriam

07.05.2018 kl.11:17

Deveny: Ja :-)

Skriv en ny kommentar

Myriam

Myriam

55, Larvik

Jeg er forfatter, forlegger, frilans-journalist og selger. Interessert i bøker og foto. Politikk og samfunn. Interiør og reiser. Har stor sans for ironi, liten sans for mobbing.................................................................................................... Her inne vil jeg skrive om mye og mangt, kanskje dele noen tekster, helt sikkert irritere eller glede meg over ting. Jeg vil skrive om egne bøker, forlagets bøker og andre forlags bøker. Jeg kommer allikevel ikke til å være noen seriøs forlagsperson her inne, jeg kommer til å være meg. Ei ganske vanlig dame som er over midtveis av livet, og forhåpentligvis derfor kan ha noe fornuftig å komme med innimellom. Liker humor og selvironi, gjerne blandet med alvor. For: fritt etter Piet Hein: Den som kun tar spøk for spøk og alvor kun alvorlig; Han og hun har faktisk fattet begge deler dårlig ............................................................................... Også bør du nok få en liten advarsel: Som forfattere flest synes jeg det er synd å ødelegge en god historie med fakta, Når det gjelder det jeg skriver her inne, kan du derfor sette komma hvor du vil: Jeg lyver ikke stol på meg.

Kategorier

Arkiv