hits

Bursdagsfest med melk og brød og Lille Linerle

Jeg er lett å smigre. Derfor finner du meg og Linerla mi blant melk og brød på Meny Tolvsrød i Tønsberg til helgen. Og jeg gleder meg

 
Myriam H. Bjerkli

Det går jo ikke an å si nei, når man får en slik hyggelig henvendelse:

"Hei Myriam!

Jeg tar meg den frihet og spørre deg rett ut jeg, får jo bare nei i verste fall ... Jeg er en av dine største fan, og har et stort ønske om at du kommer på jobben min og selger og signerer Lille Linerle? Vi feirer bursdagen vår hvert år, og da har vi en tre dagers fest der vi har flere tusen kunder innom. Tror du dette er noe du har tid og anledning til?"

Jeg har ikke så mange "største fans" og er lett å smigre, så selvfølgelig sa jeg ja

Derfor finner du meg og Linerla mi på bursdagsfesten - 6 år i år - til Meny Tolvsrød førstkommende fredag og lørdag fra rundt kl. 12.00. De kommer til å ha mange gode bursdagtilbud, så det er sikkert mulig å gjøre et kupp. Forhåpentligvis har noen av de mange tusen kundene tid til en prat til meg også. Kanskje du?

Siden det er bursdagsfest med gode tilbud, så selger jeg boken ekstra rimelig også, Kun 198,- for innbundet bok, og kr. 149,- for den rykende ferske pocketen. Med eller uten signatur, alt etter hva du ønsker. Garantert med et smil :-)

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Myriam

Myriam

55, Larvik

Jeg er forfatter, forlegger, frilans-journalist og selger. Interessert i bøker og foto. Politikk og samfunn. Interiør og reiser. Har stor sans for ironi, liten sans for mobbing.................................................................................................... Her inne vil jeg skrive om mye og mangt, kanskje dele noen tekster, helt sikkert irritere eller glede meg over ting. Jeg vil skrive om egne bøker, forlagets bøker og andre forlags bøker. Jeg kommer allikevel ikke til å være noen seriøs forlagsperson her inne, jeg kommer til å være meg. Ei ganske vanlig dame som er over midtveis av livet, og forhåpentligvis derfor kan ha noe fornuftig å komme med innimellom. Liker humor og selvironi, gjerne blandet med alvor. For: fritt etter Piet Hein: Den som kun tar spøk for spøk og alvor kun alvorlig; Han og hun har faktisk fattet begge deler dårlig ............................................................................... Også bør du nok få en liten advarsel: Som forfattere flest synes jeg det er synd å ødelegge en god historie med fakta, Når det gjelder det jeg skriver her inne, kan du derfor sette komma hvor du vil: Jeg lyver ikke stol på meg.

Kategorier

Arkiv