hits

Over 30 000 sidevisninger, nesten 25 000 norske lesere

At Listhaug engasjerer visste jeg, men at et ganske nøkternt og saklig innlegg om bakgrunnen for avgangen hennes og hatet mot AP skulle skape slik eksplosiv interesse, det så jeg ikke helt komme. I hele påsken ble innlegget lest av flere tusen lesere hver eneste dag!

Totalt har det hatt over 30 000 visninger, nesten 25 000 norske lesere, og fått en rekke kommentarer, og fremdeles er det flere hundre som leser det hver eneste dag. Og kanskje best av alt, bortsett fra noen usaklige kommentarer i innboksen, så har alle kommentarene under innlegget også vært saklige og stort sett positive. Det er nesten så jeg får troen tilbake på at det fremdeles går an å diskutere saklig og ordentlig på nett:-)

I tillegg er det jo ikke hverdagskost for en ganske anonym blogger som meg, å i flere dager være på topplistene på blogg.no :-)

Tusen takk til alle lesere her inne, alle som har kommentert, delt på Facebook og på andre måter vist interesse for bloggen min og dette innlegget. Og ikke minst, både til dere som var enige i innholdet, og til dere som ikke var det:

Tusen takk for at dere holdt en saklig og hyggelig tone når dere argumenterte! 

 

 

 

 

 

10 kommentarer

Kofi Nyarko

04.04.2018 kl.22:42

Gratulerer så mye. Det er så kjekt og inspirerende å få høre om det. Du er flink og oppdaterer det, som er saklig veldig grunnleggende og politisk. Jeg beundrer deg veldig mye, og blir nesten fristet til å gjøre det samme, men for meg er det en lang vei å gå, for å sanke inn flere 1000 norske lesere som du gjør. Jeg er stolt av deg og er veldig imponert over bloggen din. Gratulerer;)

Myriam

05.04.2018 kl.13:08

Kofi Nyarko: Så hyggelig skrevet, tusen takk :-)

Marianne Kaspersen Dignes

05.04.2018 kl.00:26

Gratulerer! så utrolig gøy!

Og dette har du virkelig fortjent :)

Nyt den gode varme vinden og stå på videre <3

Myriam

05.04.2018 kl.13:12

Marianne Kaspersen Dignes: Tusen takk, det var litt gøy:-) Og folk var så positive, og selv de som var rykende uenig, var stort sett saklige. Slikt er både morsomt og gir håp:-)

Mariann

05.04.2018 kl.10:51

Ja, det opplevde jeg jula 2016, plutselig var det et innlegg som dro avgårde, tusen lesere i timen liksom, jeg satt bare og gapte og det var jo litt moro å være på bloggtoppen. Jeg har noen innlegg jeg legger ut i reprise på Lillasjel fra tid til annen for fortsatt engasjerer de og drar leserantallet opp og man får nye følgere. :)

Myriam

05.04.2018 kl.13:11

Mariann: Ja, det er nesten litt surrealistisk:-) Det har skjedd noe lignende et par ganger tidligere, men da har det vært andre kjendisbloggere som har gjort at det har "dradd avgårde" og da blir det jo litt annerledes. Denne gangen var det et helt saklig, egentlig ganske kjedelig innlegg som begynte å leve på egenhånd, bare med hjelp av noen facebookdelinger:-) Litt morsomt.

frodith

05.04.2018 kl.19:58

Så artig da :-) Sikkert kjempemoro <3 Fortjent :-)

Myriam

05.04.2018 kl.20:54

frodith: Tusen takk, og ja, det var litt gøy. Og veldig uventet:-)

jævelungene

27.09.2018 kl.17:29

Ser det er en stund siden du publiserte innlegget, men gratulerer så mye! Jeg er litt nysgjerrig på hvor mye du tjente på boken du skrev, skjønner selvfølgelig hvis du ikke vil dele det. Uansett må du ha en fin dag videre

klem jaevelungene

Myriam

30.09.2018 kl.08:56

jævelungene: Tja, når man får royalty for bøker, så vet man ikke eksakt hva man får, før året etter at bøkene er solgt. Men rundt titusen bøker i forskjellige formater gir langt under en vanlig årslønn., så rik blir jeg dessverre ikke på dette. (Men så er det jo heller ikke det som hovedmotivasjonen min for å skrive.)

Skriv en ny kommentar

Myriam

Myriam

55, Larvik

Jeg er forfatter, forlegger, frilans-journalist og selger. Interessert i bøker og foto. Politikk og samfunn. Interiør og reiser. Har stor sans for ironi, liten sans for mobbing.................................................................................................... Her inne vil jeg skrive om mye og mangt, kanskje dele noen tekster, helt sikkert irritere eller glede meg over ting. Jeg vil skrive om egne bøker, forlagets bøker og andre forlags bøker. Jeg kommer allikevel ikke til å være noen seriøs forlagsperson her inne, jeg kommer til å være meg. Ei ganske vanlig dame som er over midtveis av livet, og forhåpentligvis derfor kan ha noe fornuftig å komme med innimellom. Liker humor og selvironi, gjerne blandet med alvor. For: fritt etter Piet Hein: Den som kun tar spøk for spøk og alvor kun alvorlig; Han og hun har faktisk fattet begge deler dårlig ............................................................................... Også bør du nok få en liten advarsel: Som forfattere flest synes jeg det er synd å ødelegge en god historie med fakta, Når det gjelder det jeg skriver her inne, kan du derfor sette komma hvor du vil: Jeg lyver ikke stol på meg.

Kategorier

Arkiv