hits

Gøy å se at Lille Linerle også i år blir trukket fram som "påskens krimtips!"

Det nærmer seg påske, og like sikkert som påskemarsipanen i butikkene, dukker påskekrimtipsene opp i aviser og blader.  Da må jeg jo innrømme at det er ekstra morsomt at flere av «krimekspertene»  fremdeles trekker fram Lille Linerle, selv om det nå er over ett år siden den kom ut. Siden jeg har stor respekt for bibliotekarer som dyktige og uhildede lesere, så blir jeg også ekstra glad når det er de som uttaler seg, slik som her i Romsdalen budstikke, der Gro Eriksen ved Molde bibliotek anbefaler Lille Linerle:

linerla på moldebibliotek

Og selv om jeg har et spesielt varmt forhold til bibliotekarer, så synes jeg selvfølgelig at det er stas når Bjørnebok, en av Norges dyktigste bokbloggere, også trekker fram Lille Linerle som verd å lese:

påskekrim bjørnebok

Geir Tangen, som tidligere var aktiv bokblogger, men som i dag nok er mest kjent som forfatter hos Gyldendal, blogget varmt om boken min da den kom ut for ett år siden, og han har tydeligvis ikke glemt den ennå:

Boklageret har dessuten fått den helt ferske pocketen min for salg, og de trekker den også fram som krimtips til påske, og skriver at det er «en bok det er umulig å legge fra seg»  og Trude Helen Hole, som selv er forfatter og bokblogger, anbefaler Lille Linerle som påskelesing, gir den terningkast fem og kaller den en imponerende og velskrevet krimdebut :-)

påsketips boklageret

God påskeferie  til dere alle!

Jeg skal bruke påsken til å fullføre neste bok, så håper jeg at den også vil falle noen i smak etter hvert :-)

4 kommentarer

frodith

22.03.2018 kl.18:12

Kjempefint at du får litt ekstra oppsving i påsken da :-) Det fortjener du :-)

Myriam

22.03.2018 kl.19:17

frodith: Tusen takk:-) Håper du får en flott påske!

Ei_heks

22.03.2018 kl.19:46

OI! Jeg gleder meg!

Og gratulerer, så moro! :)))

Myriam

23.03.2018 kl.17:53

Ei_heks: Takk:-)

Skriv en ny kommentar

Myriam

Myriam

55, Larvik

Jeg er forfatter, forlegger, frilans-journalist og selger. Interessert i bøker og foto. Politikk og samfunn. Interiør og reiser. Har stor sans for ironi, liten sans for mobbing.................................................................................................... Her inne vil jeg skrive om mye og mangt, kanskje dele noen tekster, helt sikkert irritere eller glede meg over ting. Jeg vil skrive om egne bøker, forlagets bøker og andre forlags bøker. Jeg kommer allikevel ikke til å være noen seriøs forlagsperson her inne, jeg kommer til å være meg. Ei ganske vanlig dame som er over midtveis av livet, og forhåpentligvis derfor kan ha noe fornuftig å komme med innimellom. Liker humor og selvironi, gjerne blandet med alvor. For: fritt etter Piet Hein: Den som kun tar spøk for spøk og alvor kun alvorlig; Han og hun har faktisk fattet begge deler dårlig ............................................................................... Også bør du nok få en liten advarsel: Som forfattere flest synes jeg det er synd å ødelegge en god historie med fakta, Når det gjelder det jeg skriver her inne, kan du derfor sette komma hvor du vil: Jeg lyver ikke stol på meg.

Kategorier

Arkiv