hits

Ny pocket, nytt omslag, nytt forlag!

Jeg har hatt et ønske om å skille Forlegger-Myriam litt mer fra Forfatter. Myriam og har derfor ønsket å gi ut pocketen av Linerla på et annet forlag enn mitt eget. Helst da på et forlag som var dyktig på massemarked og pocketutgivelser, og siden jeg er en utålmodig sjel, helst allerede i vår :-) Jeg ble derfor veldig glad da Mark og Tiger i Goliat forlag tok kontakt med et hyggelig tilbud.

Goliat Forlag er et ferskt fremadstormende forlag som satser sterkt på krim generelt og krimpocket spesielt, og er forlaget som blant annet har sørget for at Peter Mays kritikerroste bøker, Svarthuset og Lewismannen, nå er utgitt i Norge. De har lovet å ta godt vare på Linerla mi, og det skal bli spennende å se hva de får til 🙂

Allerede 15 februar kommer Lille Linerle i pocketversjon. Jeg gleder meg selvfølgelig til å kunne presentere den ferdige pocketen, men under ser dere omslaget.

Jeg synes det er blitt veldig fint, og sender en stor takk til grafiker Thea Dahlgren i Goliat forlag for glimrende utfør jobb!

Hva synes DU om omslaget?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Myriam

Myriam

55, Larvik

Jeg er forfatter, forlegger, frilans-journalist og selger. Interessert i bøker og foto. Politikk og samfunn. Interiør og reiser. Har stor sans for ironi, liten sans for mobbing.................................................................................................... Her inne vil jeg skrive om mye og mangt, kanskje dele noen tekster, helt sikkert irritere eller glede meg over ting. Jeg vil skrive om egne bøker, forlagets bøker og andre forlags bøker. Jeg kommer allikevel ikke til å være noen seriøs forlagsperson her inne, jeg kommer til å være meg. Ei ganske vanlig dame som er over midtveis av livet, og forhåpentligvis derfor kan ha noe fornuftig å komme med innimellom. Liker humor og selvironi, gjerne blandet med alvor. For: fritt etter Piet Hein: Den som kun tar spøk for spøk og alvor kun alvorlig; Han og hun har faktisk fattet begge deler dårlig ............................................................................... Også bør du nok få en liten advarsel: Som forfattere flest synes jeg det er synd å ødelegge en god historie med fakta, Når det gjelder det jeg skriver her inne, kan du derfor sette komma hvor du vil: Jeg lyver ikke stol på meg.

Kategorier

Arkiv