Noen ganger er det ikke så verst å være syk allikvel ...

Jeg hadde en ganske ubehagelig natt i natt, noe som gjorde det umulig å få sove. Ikke noe alvorlig, ikke noe man dør av, så det er ikke synd på meg, men allikevel ganske smertefullt. Så da sitter man jo å prøver å få tankene over på noe annet, vekselsvis liggende og sittende over pc-en, og surfer på sider man kanskje ellers ikke ville oppdaget. Også finner man den her:

 

Og brått blir smertene mindre vonde, og man blir i stedet rørt og glad og tenker på disse to som har brukt deler av ferien sin på samlesing av boken jeg har skrevet - en bok jeg trodde de fleste hadde glemt, og som ganske riktig er temmelig usynlig hos bokhandlerne der ute. Og mannen, som etterpå tar seg tid til - sent en kveld midt i ferien sin- til å skrive en så hyggelig melding på Facebookveggen sin, og som umulig kunne vite hvor godt det skulle gjøre meg akkurat nå, når jeg egentlig liggesatt her og syntes litt synd på meg selv og følte at verden var ganske kjip. 

Noen ganger føles det rett og slett ut som om det er verdt det. Både å være littegrann syk. Og å ha skrevet bok.

Tusen takk, du vet hvem du er:-)

 

Litt om boken, hentet fra forlagssiden:

Sju år gamle Mari leker på stranda utenfor huset der hun bor. Det er en regntung oktoberdag og mamma har besøk av den nye kjæresten sin, Petter. Mari liker ham ikke. Hun drømmer om at den ordentlige pappaen hennes - som hun bare husker fra et sort-hvitt-bilde hun har på natt- bordet - en dag skal komme på besøk.

- Pappa? Er det deg?
Stemmen skalv. Det siste ordet var knapt hørbart, ikke stort mer enn et lite håpefullt pust. Han nikket, bøyde seg ned og åpnet armene.

-  Ja, lille Linerle, selvfølgelig er det meg. Kom til pappa.

***

Det finnes mange eksempler fra virkeligheten på unge jenter som blir holdt fanget av usle menn. Noen av dem i årevis. Ofte i mørke kjellere, i helt vanlige boligområder, der ingen aner hva som foregår innenfor naboens vegger. Kunne det samme skjedd i Kodal, det fredelige, lille tettstedet rett utenfor Sandefjord?

Ved å klikke her kan du lese flere tilbakemeldinger på boken.

Boken kan bestilles / kjøpes hos din lokale bokhandel. Eller direkte fra forlaget her.

 

 

2 kommentarer

frodith

28.08.2017 kl.20:55

Så utrolig koselig å se sånt :-) Du fortjener det garantert <3

Myriam

29.08.2017 kl.08:31

frodith: Jeg vet ikke om det er så fortjent, men det varmet i hvert fall veldig, spesielt akkurat da:-)

Skriv en ny kommentar

Myriam

Myriam

54, Larvik

Jeg er forfatter, forlegger, frilans-journalist og selger. Interessert i bøker og foto. Politikk og samfunn. Interiør og reiser. Har stor sans for ironi, liten sans for mobbing.................................................................................................... Her inne vil jeg skrive om mye og mangt, kanskje dele noen tekster, helt sikkert irritere eller glede meg over ting. Jeg vil skrive om egne bøker, forlagets bøker og andre forlags bøker. Jeg kommer allikevel ikke til å være noen seriøs forlagsperson her inne, jeg kommer til å være meg. Ei ganske vanlig dame som er over midtveis av livet, og forhåpentligvis derfor kan ha noe fornuftig å komme med innimellom. Liker humor og selvironi, gjerne blandet med alvor. For: fritt etter Piet Hein: Den som kun tar spøk for spøk og alvor kun alvorlig; Han og hun har faktisk fattet begge deler dårlig ............................................................................... Også bør du nok få en liten advarsel: Som forfattere flest synes jeg det er synd å ødelegge en god historie med fakta, Når det gjelder det jeg skriver her inne, kan du derfor sette komma hvor du vil: Jeg lyver ikke stol på meg.

Kategorier

Arkiv

hits