Og vinneren av konkurransen er ...

Da er vinneren av den aller, første konkurransen kåret, men dersom det ikke var deg, så fortvil ikke. Det blir nye konkurranser omtrent hver måned framover, så det er bare  følge med!

Premien denne gang var alle mine fem bøker: Cyprianus og Mickel i mål ( for ungdom) Rock`n roll, baby ( for voksne damer med selvironi ) The Gambia ( for reiselystne) og Lille Linerle ( for dem som liker mørk krim / thrillere.)

og et sjarmerende og håndmalt bok-krus, malt av forfatter og multikunstner Liv Hege Refsdal.

Denne måneden var det cirka 30 som deltok, og det vil si at vinnersjansene var store, men det er allikevel bare en som kan vinne...

Den heldige vinneren er:

ABELONE

I følge bloggen hennes så er hun en 39 år gammel dataingeniør som er avhengig av kaffe. Jeg liker duppeditter, brettspill og baking. Lever et ganske gjennomsnittlig liv med hus, 2 barn (7 og 10 år), hybridbil og hundeallergi. Bloggen hennes er for øvrig veldig informativ, variert og fin, og selv om den heter Kaostroll, så er den slett ikke spesielt kaotisk. Så ta gjerne en tur og besøk henne:-)

Hengekøye, bok, Kindle,

I tillegg kan det se ut som hun har hengekøye og liker bøker.-) Jeg håper hun liker mine også,  i hvert fall kommer de tilsendt i posten straks hun sender meg adressen sin:-)

GRATULERER!

12 kommentarer

Mariann Sæther Tokle

13.08.2017 kl.09:10

Hun blir nok glad, så herlig ut i hengekøye :)

Myriam

13.08.2017 kl.10:18

Mariann Sæther Tokle: Håper det:-) selv misunner jeg alle som greier å slappe av i hengekøye, selv trenger jeg nok med stødig underlag:-)

Ei_heks

13.08.2017 kl.10:23

Gratulerer til Abelone! :)

Myriam

13.08.2017 kl.10:49

Ei_heks: Det blir ny sjanse til uka for den som følger med:-)

Mariann Sæther Tokle

13.08.2017 kl.10:41

Jeg elsker å ligge i hengekøyen å lese men det har ikke blitt så mye av i sommer for været er jo så umulig å ha med å gjøre :)

Myriam

13.08.2017 kl.10:50

Mariann Sæther Tokle: Ja, jeg synes også det SER veldig deilig ut:-) (Men i Norge bør kanskje køya henge under tak...)

Ei_heks

13.08.2017 kl.12:50

Følger deg i grunnen uansett jeg da. :)))

Myriam

13.08.2017 kl.20:44

Ei_heks: Og det er jeg glad for, Frodith:-) Jeg er på stadige besøk hos deg også:-)

Abelone

22.08.2017 kl.15:26

Har akkurat lånt og lest ferdig lille linerle som e-bok fra biblioteket, dersom de andre bøkene dine er like bra har jeg mye bra i vente :-)

Myriam

22.08.2017 kl.15:40

Abelone: Så hyggelig at du likte den. og så hyggelig at du dukket opp her igjen, for jeg trenger jo adressen din for å få sendt deg premien:-) ( De andre bøkene er nok ganske annerledes, er jeg redd :-)

Abelone

22.08.2017 kl.20:33

Annerledes er ikke nødvendigvis negativt når det gjelder bøker! Innholdet kan være bra på forskjellige måter.

(Klarer ikke se e-post adressen din noe sted slik at jeg får sendt deg adressen. Sender du meg en e-post, så kan jeg svare på den?)

Myriam

22.08.2017 kl.20:42

Abelone: myriams - @ - online.no

Skriv en ny kommentar

Myriam

Myriam

54, Larvik

Jeg er forfatter, forlegger, frilans-journalist og selger. Interessert i bøker og foto. Politikk og samfunn. Interiør og reiser. Har stor sans for ironi, liten sans for mobbing.................................................................................................... Her inne vil jeg skrive om mye og mangt, kanskje dele noen tekster, helt sikkert irritere eller glede meg over ting. Jeg vil skrive om egne bøker, forlagets bøker og andre forlags bøker. Jeg kommer allikevel ikke til å være noen seriøs forlagsperson her inne, jeg kommer til å være meg. Ei ganske vanlig dame som er over midtveis av livet, og forhåpentligvis derfor kan ha noe fornuftig å komme med innimellom. Liker humor og selvironi, gjerne blandet med alvor. For: fritt etter Piet Hein: Den som kun tar spøk for spøk og alvor kun alvorlig; Han og hun har faktisk fattet begge deler dårlig ............................................................................... Også bør du nok få en liten advarsel: Som forfattere flest synes jeg det er synd å ødelegge en god historie med fakta, Når det gjelder det jeg skriver her inne, kan du derfor sette komma hvor du vil: Jeg lyver ikke stol på meg.

Kategorier

Arkiv

hits