Norges høfligste blotter? "Unnskyld, men kan jeg komme her?"

Nå skal jeg passe meg vel for å skrive noe som kan misforstås som at jeg spøker med folk som er blitt utsatt for blotting, det kan helt sikkert være en ganske traumatisk opplevelse. Men siden kvinnen som ble rammet her både er voksen og allerede har fortalt lokalavisen at hun ikke ble skremt av hendelsen, så greier jeg allikevel ikke å dy meg fra å skrive om saken. For min lokalavis, Østlandsposten, publiserte i dag en sak om en blotter som dro ned trusa på Rakke i går. Med andre ord, ganske ekkelt. Det er jo normalt noe ingen kvinner ønsker seg, menn som brått og uventet blotter sitt erigrerte underliv foran dem.

 

Allikevel vet vi jo at det skjer, og "klisjevarianten" er vel mannen i lang frakk som plutselig hopper fram fra en busk og viser fram det lille han har.  Det var dog  ikke helt slik blotteren agerte i tilfellet her.

En 42-årig kvinne satt intetanende i solen på friområdet ved Rakke og leste en - forhåpentligvis - god bok da det dukket opp en ukjent mann på hennes egen alder. Han stoppet og stilte henne et spørsmål, og alle som er glad i gode bøker, vet at man da ikke nødvendigvis er helt åpne for samtale midt i en spennende lesestund. Det var muligens derfor kvinnen svarte et ganske distre "ja", da han spurte:

- Unnskyld at jeg forstyrrer, men er det greit om jeg kommer sånn helt raskt her og så går videre?

Kvinnen skjønte nok allikevel raskt hva mannen hadde spurt om, da han fant fram et sitteunderlag, satte seg ned, dro av seg buksa og begynte å onanere foran henne. Damen lot seg heldigvis ikke skremme, men jaget mannen vekk. I ettertid har hun også anmeldt ham. Forhåpentligvis er det nok til at andre ikke blir utsatt for det samme,

Men jeg undres allikevel:

Dette må da være Norges høfligste blotter?

Eller kanskje den mest schizofrene? Siden han tydeligvis har fått med seg at han alltid skal spørre først, men allikevel ikke har fått med seg at han ikke skal onanere foran fremmede?

 

Dersom du er abonnent, så kan du lese hele saken i Østlandsposten her.

***

#blotter, #rakke #østlandsposten

8 kommentarer

stavangerinmyheart

09.08.2017 kl.17:26

he,he. ja det var en ny variant.:))

Myriam

09.08.2017 kl.18:12

stavangerinmyheart: ja, det er nesten utrolig.

superdaddy92

09.08.2017 kl.17:57

Tja gode manerer vertfall xD

Myriam

09.08.2017 kl.18:12

superdaddy92: Vel... I hvert fall et stykke på vei...

superdaddy92

09.08.2017 kl.18:13

ja det høres vell mer riktig ud ;D

frodith

09.08.2017 kl.18:43

Ha-ha, ja det var jammen meg høflig et stykke på vei :-D

birgerfa

10.08.2017 kl.00:04

Høflighet er en dyd! :)

Myriam

10.08.2017 kl.00:43

birgerfa: Vel... Det startet i det minste bra ...

Skriv en ny kommentar

Myriam

Myriam

54, Larvik

Jeg er forfatter, forlegger, frilans-journalist og selger. Interessert i bøker og foto. Politikk og samfunn. Interiør og reiser. Har stor sans for ironi, liten sans for mobbing.................................................................................................... Her inne vil jeg skrive om mye og mangt, kanskje dele noen tekster, helt sikkert irritere eller glede meg over ting. Jeg vil skrive om egne bøker, forlagets bøker og andre forlags bøker. Jeg kommer allikevel ikke til å være noen seriøs forlagsperson her inne, jeg kommer til å være meg. Ei ganske vanlig dame som er over midtveis av livet, og forhåpentligvis derfor kan ha noe fornuftig å komme med innimellom. Liker humor og selvironi, gjerne blandet med alvor. For: fritt etter Piet Hein: Den som kun tar spøk for spøk og alvor kun alvorlig; Han og hun har faktisk fattet begge deler dårlig ............................................................................... Også bør du nok få en liten advarsel: Som forfattere flest synes jeg det er synd å ødelegge en god historie med fakta, Når det gjelder det jeg skriver her inne, kan du derfor sette komma hvor du vil: Jeg lyver ikke stol på meg.

Kategorier

Arkiv

hits