En elefant med ereksjon ødela bryllupsreisen min ...

I et tidligere innlegg skrev jeg om sutrete turister som heller burde holde seg hjemme, dersom de ikke tåler varme. Vel, det er visst ikke bare de som kanskje heller burde holde seg hjemme i vante omgivelser. Dette er noen av de dummeste klagene Thomas Cook and the Association of British Travel Agents har mottatt... ( Mine favoritter er nr 7 - 18 og definitivt 20.)

1. Jeg synes det burde vært opplyst i brosjyren at den lokale butikken ikke selger slik kjeks som de har hjemme.

2. Selv om jeg ofte skulle ha handlet akkurat da, så stenger butikkselgerne i Puerto Vallarta butikkene sine midt på dagen. Det er latskap og burde vært forbudt!

3. Da jeg var på ferie i Goa i India, oppdaget jeg til min forferdelse at nesten alle restaurantene der serverte curry. Jeg liker ikke sterk mat! 

4. Vi bestilte en tur til en vannpark, men ingen fortalte oss at vi måtte ha med håndkle og badetøy. Vi regnet med at det var inkludert i prisen! 


 

5.  Det var altfor mye sand på stranden. Vi måtte vaske vekk alt når vi kom tilbake på rommet. 

6. Sanden på bildene i brosjyren var mye hvitere enn den var i virkeligheten!

7. Toppløs soling på stranden burde forbyes! Det var svært distraherende for mannen min, som bare ønsket å slappe av.

8. Ingen fortalte oss at det var fisk i vannet. Barna våre ble skremt!

9. I følge brosjyren skulle det være et fullt utrustet kjøkken. Men det var ingen eggedeler der!

10. På feire i Spania hadde vi stadig problem med at alle drosjesjåførene var spanske.

11. Veiene var så humpete at det var umulig å lese guideboken under bussturen. Dermed gikk vi glipp av mye som kunne gjort ferien vår morsommere.

12. Vi brukte ni timer på å fly fra Jamaica til England, mens amerikanernes flytur bare tok tre timer. Der er urettferdig!

13. Vår ett-roms suite var mye mindre enn våre venners tre-roms suite!

15. Det var altfor mange spanjoler i Spania. Resepsjonisten snakket spansk og maten var spansk. Ingen fortalte oss at det kom til å være så mange utlendinger der. 

16.  Som turoperatør, så bør dere varsle oss om bråketer og uhøflige gjester før avreise. 

17. Jeg fikk myggstikk. Det sto ingenting om mygg i brosjyren.

18. Vi fikk dobbeltseng, istedenfor de to enkeltsengene vi hadde bestilt. Nå er min forlovede gravid, og det er deres skyld!

19. Vi betalte fem Euro for et par Ray Ban solbriller på stranden. Nå har vi funnet ut at de var falske!

Og min personlige favoritt:

20. Da vi bodde på  the Game Lodge, så vi en elefant med tydelig ereksjon. Synes ødela bryllupsreisen min, da det fikk meg til å føle meg utilstrekkelig ...


(Bilde kjøpt på lisens hos Shutterstock.com.)

 

Hvilken er din favoritt? Noen du kjenner deg igjen i? Eller hotellnaboen... ?

 

***

#klager, #turister, #Spania, #ereksjon, #elefant, #toppløs, #taxi, #utlending
 

8 kommentarer

Line Møller

16.07.2017 kl.11:39

Ja, det er faktisk noen som kanskje skulle ha valgt Norges-ferie i steden.

Myriam

16.07.2017 kl.11:54

Line Møller: Jepp. Men mistenker at de kunne hatt litt å klage over der også. Jeg mener, utlendingene reiser jo til Oslo for å se isbjørn og midnattsol... :-)

salamandre

16.07.2017 kl.15:13

Jeg har vanskelig for å tro at alle klagene er alvorlig ment. De virker bare så komiske. Men det ingen tvil om at enkelte turister burde holdt seg hjemme.

Myriam

16.07.2017 kl.19:25

salamandre: Ja, det virker nesten utrolig, men de er sakset fra reiseoperatørenes egne sider, så de påstår ihvertfall det. ( Det enda flere der, jeg har valgt ut mine favoritter ;-)

Bjørn Isachsen

16.07.2017 kl.16:54

Den elefantereksjonen var uhyre tam; jeg har sett dem skikkelig digre. Du kunne få låne bildet av meg!! Ellers tror jeg at mange av eksemplene dine er sannferdige, selv om jeg sjelden reiser kollektivt på ferie.

Myriam

16.07.2017 kl.19:24

Bjørn Isachsen: Hehe, er ikke sikker på om noe særlig "mindre tamme" ville gått igjennom sensuren? Og de skal visstnok være sanne, utrolig nok...

Vera Lynn

17.07.2017 kl.15:20

Nå fikk jeg meg virkelig en god latter... Folk burde heller være hjemme, når de mener at alt skal være som hjemme. Jeg er enig med deg at den siste er en av de bedre, og no 7 er også ganske bra :o))

Myriam

17.07.2017 kl.19:37

Vera Lynn: Ja, det er ganske utrolig :-) :-) :-)

Skriv en ny kommentar

Myriam

Myriam

54, Larvik

Jeg er forfatter, forlegger, frilans-journalist og selger. Interessert i bøker og foto. Politikk og samfunn. Interiør og reiser. Har stor sans for ironi, liten sans for mobbing.................................................................................................... Her inne vil jeg skrive om mye og mangt, kanskje dele noen tekster, helt sikkert irritere eller glede meg over ting. Jeg vil skrive om egne bøker, forlagets bøker og andre forlags bøker. Jeg kommer allikevel ikke til å være noen seriøs forlagsperson her inne, jeg kommer til å være meg. Ei ganske vanlig dame som er over midtveis av livet, og forhåpentligvis derfor kan ha noe fornuftig å komme med innimellom. Liker humor og selvironi, gjerne blandet med alvor. For: fritt etter Piet Hein: Den som kun tar spøk for spøk og alvor kun alvorlig; Han og hun har faktisk fattet begge deler dårlig ............................................................................... Også bør du nok få en liten advarsel: Som forfattere flest synes jeg det er synd å ødelegge en god historie med fakta, Når det gjelder det jeg skriver her inne, kan du derfor sette komma hvor du vil: Jeg lyver ikke stol på meg.

Kategorier

Arkiv

hits