Midtsidepike i Spania i dag

Riktignok antagelig en av de kjedeligste midtsidepikene ever, i hvert fall hvis man definerer etter mengde klær. men siden mye av krimmen "Lille Linerle" er skrevet i Guardamar del Segura i Spania, så er det selvfølgelig gøy at de har oppdaget den :-) 

 

Og det er ikke alltid så langt fra nord til sør. Her et tidligere intervju i I Tromsø. Og akkurat nå skinner vel solen i både Tromsø og Spania, så da tenker jeg begge steder er fine plasser å være :-) ( Nå kan det nok diskuteres om jeg fortjener tittelen "Tromsøkvinne",men jeg er i hvert fall født der. Og det med bestselgerlister er også en sannhet med en del ganske begrensede forutsetninger. Men all reklame skal jo være god reklame? :-)


#lillelinerle, #spaniaidag, #guardamardelsegura, #bok, #krim, #debutbok

2 kommentarer

Andrea

17.07.2017 kl.18:28

Så gøy! Midtsidepike er midtsidepike vel ;)

Myriam

17.07.2017 kl.19:37

Andrea: Vel, er ikke helt sikker på at alle vil være enig med deg i det :-) Men absolutt gøy!

Skriv en ny kommentar

Myriam

Myriam

54, Larvik

Jeg er forfatter, forlegger, frilans-journalist og selger. Interessert i bøker og foto. Politikk og samfunn. Interiør og reiser. Har stor sans for ironi, liten sans for mobbing.................................................................................................... Her inne vil jeg skrive om mye og mangt, kanskje dele noen tekster, helt sikkert irritere eller glede meg over ting. Jeg vil skrive om egne bøker, forlagets bøker og andre forlags bøker. Jeg kommer allikevel ikke til å være noen seriøs forlagsperson her inne, jeg kommer til å være meg. Ei ganske vanlig dame som er over midtveis av livet, og forhåpentligvis derfor kan ha noe fornuftig å komme med innimellom. Liker humor og selvironi, gjerne blandet med alvor. For: fritt etter Piet Hein: Den som kun tar spøk for spøk og alvor kun alvorlig; Han og hun har faktisk fattet begge deler dårlig ............................................................................... Også bør du nok få en liten advarsel: Som forfattere flest synes jeg det er synd å ødelegge en god historie med fakta, Når det gjelder det jeg skriver her inne, kan du derfor sette komma hvor du vil: Jeg lyver ikke stol på meg.

Kategorier

Arkiv

hits